Wednesday, July 10, 2013

HEPPA!


Heppa on Jättömaa festivaalin kokeellisen elektronisen musiikin ja videotaiteen klubi, joka järjestetään Kouvolan kulttuuritalleilla lauantaina 20.7.2013 kello 14 alkaen pitkälle yöhön. Heppa tarjoilee monipuolisen ja ainutlaatuisen kattauksen elektronista musiikkia ja videotaidetta. Luvassa on ainutlaatuinen tapahtuma osana Jättömaa festivaaleja.

HEPPA! [ AMBIENT | DANCE | SOUND | VJ ]
ELI KOKEELLISEN ELEKTRONISEN MUSIIKIN OSIO JÄTTÖMAA FESTIVAALEILLA
TANSSIA, AMBIENTTIA, ÄÄNI-, VIDEO- JA VJ-TAIDETTA
TALLIT
LA 20.7.2013 [14 - 02]

14:00 ODKID
15:00 SARANA
16:15 PINK TWINS
17:30 ESA KOTILAINEN
18:45 KOELSE
20:00 MÉR
20:45 TOMPLEX
22:00 DIOXINE WAVES
23:15 CIMI HENRY'S TEKNOBAND
00:30 DJ FETTBURGER (NO)
VJ RANDOM DOCTORS
VJ KLAUSTROFOBIA

Oikeudet ohjelmamuutoksiin pidätetään.

ODKID
Joutsenon maailmankuulu ambient-supertähtönen repii sisäavaruutesi auki ja ripottelee nonparellejä päälle. Taitaa stereofooniset kurkipotkut.
www.soundcloud.com/odkid

SARANA
Sarana on intuitiivinen äänen polku, joka haarauduttuaan kauempana ihmisen syvyyksissä on nyt oppimassa todellisuuden havainnointia spektrianalyysin kautta - äänet muuttuvat musiikiksi rekursiivisessa prosessissa, joka luo arvaamattoman - äärettömän mikrotonaalisen ambient-kudelman.
www.sarana.biz

PINK TWINS
Pink Twins, suomalaisen elektronisen musiikin ja videotaiteen messiaat ja todellisuuden mestarit, esittelee Hevostalleilla ainutlaatuisen sekoituksensa psykedeelistä äänivallia ja välkkyvää kuvavirtaa. Pink Twins, helsinkiläiset Juha ja Vesa Vehviläinen ovat tulleet tutuiksi kokonaisvaltaisista konserteistaan ja näyttelyistään 1990-luvun lopulta lähtien konserttisaleilla, festivaaleilla ja taidemuseoissa Etelä- ja Pohjois-Amerikassa, Euroopassa, Aasiassa ja Australiassa.
www.pinktwins.com

ESA KOTILAINEN
Esittää mm. osioita teoksesta "Ajatuslapsi" vuodelta 1977. Levyä pidetään suomalaisen ambient-musiikin alkuteoksena.
fi.wikipedia.org/wiki/Esa_Kotilainen

KOELSE
Luonnoksia post-digitaalisen ajan elektroniseksi musiikiksi elämäntavaksi ja uskonnoksi. Koe elektroniikkaromun transformaatio ääntätuottavaksi organismiksi. Näe saastateknologian ja ihmisen sensaatiomainen symbioosi: KOELSE
www.koelse.org

MÉR
Aikasemmin toisella nimellä esiintynyt artisti/tuottaja debytoi uuden nimensä alla. Linja on ambient / tekno.

TOMPLEX
Tomplex tarjoilee lievästi vinksahtanutta elektronista rytmimusiikkia samettisten sointujen kera. Julkaisee musiikkiaan oman Bassalva levymerkin alla yhdessä Mikken kanssa.
www.tomplex.com

DIOXINE WAVES
Dioxine Waves on electrofriikki duo Kuusaalta. Audiomatkailua paranoiasta autuuteen. Musiikillinen ensijulkaisu arvostetulla saksalaisella Solar One Musicilla. Kotipaikka the den, tellus.
www.soundcloud.com/dioxinewaves

CIMI HENRY'S EX-PIRI ENSEMBLE
Yhdistää musiikissaan teknon ja hurriganes henkisen rockmusiikin. noin niinkun koemielessä. On aiemmin tehnyt musiikkiia mm. Kapteeni Shiva-kirjasarjan soundtrackille, sekä yhden toistaiseksi julkaisettoman levyn. Cimi Henry (kitara, laulu), Anders Witchblade (rummut, laulu), Tempest Deathawk (basso,laulu), Jamie Chiphill (synat, laulu)

DJ FETTBURGER (NO)
Yön viimeisenä esiintyjänä on elektronisen tanssimusiikin piireissä kansainvälistä arvostusta nauttiva norjalainen DJ Fett Burger, joka on julkaissut musiikkiaan house- ja teknomusiikkiin erikoistuneella levymerkillään Sex Tags Mania. Levymerkki julkaisee musiikkiaan vain vinyylillä. Kansainvälisesti tunnetuilla klubeilla ja festivaaleilla esiintyvä Fett Burger on taatusti ainutkertainen vieras Kouvolan kulttuuritalleilla.
http://sextags.com/

RANDOM DOCTORS (VJFINLAND)
Random Doctors on vuonna 2004 perustettu VJ/videotaideryhmä, joka esiintymisillään pyrkii luotaamaan kulttuurista alitajuntaamme, pelottomasti haastaen yleisön, dj:t ja muusikot ylittämään rajansa. Suurilta festivaaleilta pienimpiin UG-klubeihin ja taidetapahtumiin Random Doctors pysyy uskollisena tavoitteelleen, etsien maagista hetkeä jolloin musiikki, videot ja yleisö kohtaavat ja muuttuvat yhdeksi.
www.randomdoctors.com

KLAUSTROFOBIA (VJFINLAND)
Vj Klaustrofobia on yhdenmiehen VJ -akti, jonka juuret ovat nykytaidemaailmassa. Hänen töitään on ollut kansainvälisesti nähtävillä ROR -Ryhmän (Revolutions On Request) näyttelyissä. Klaustrofobia on esittänyt visuaalejaan vuodesta 2004 yhdessä eri yhtyeiden kanssa, performansseissa, klubi-illoissa sekä muotinäytöksissä.
www.klaustrofobia.com

Jättömaa on Kouvolassa 19.7.-21.7.2013 järjestettävä pääsymaksuton poikkitaiteellinen kulttuurifestivaali. Jättömaa festivaali tarjoilee nimensä mukaisesti joutomaan kätköissä musiikkia, teatteria, kuvataiteita, mediataidetta, runoutta, tanssia, sirkusta ja performanssia.

www.wastelandfest.net

No comments:

Post a Comment